10 ubrugelige facts om Line

Hvad skal der ske næste år?

IMG_9410Billede fra første dag på efterskole.

Hvad skal der ske næste skole år, hvad vil jeg nu? De spørgsmål er jeg blevet nødt til at tage stilling til, for uanset hvor lidt jeg vil have det slutter efterskole jo. Sådan er livet, alting har en ende. Og jeg har besluttet det, eller faktisk har jeg vidst det i lang tid, side 8. klasse. Jeg skulle bare lige blive klar over at det er det eneste rigtige, hvilket jeg regner med det er!.

Og hvad skal jeg så? Ja, jeg skal 3 år på Aarhus Katedralskole, som har været mit drømme gymnasium siden jeg var der på brobygning tilbage i  klasse. Jeg skal have studieretningen Samfundsfag, engelsk, innovation. Hvilket jeg glæder mig helt vildt meget til. Jeg glæder mig virkelig til at blive udfordret fagligt!

Jeg vil dog kombinere mit studieliv med et aktivt liv, sports mæssigt og politisk. Der kommer jo mindst 3 valg imens jeg går på gym, og dem skal jeg deltage aktivt i. Derudover skal jeg være aktiv i RU, som jeg var før jeg tog på efterskole. Jeg er på efterskole blevet klar over hvor meget sport betyder for mig, og min kærlighed til sport kan jeg ikke bare lige glemme, min plan er derfor at jeg starter til karate igen. Derudover vil jeg fortsætte med at ro kajak, og styrketræne, og i vintehalvåret vil jeg nok danse ballet. Derudover har jeg en del mål jeg skal nå mht. løb.

Jeg har besluttet mig at tænke positivt mht. at stoppe på efterskole, det er trist, men jeg vil tænke positivt og glæde mig til mit nye liv herhjemme 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ubrugelige facts om Line