Hvad skal der ske næste år?

Dagens outfit #7

IMG_5063 2 IMG_5064Shorts: h&m, top h&m, jakke fra et loppemarked

Dagens outfit fra i går, hvor kalenderen sagde sommer, og det gjorde vejret såsandelig også. SKØNT!. Jeg er i fuldgang med at forbedrede matematik, som jeg skal op i mandag. Men jeg fik da lige tid til at smutte ud i min gård til et loppemarked, hvor jeg fik købt en del 🙂 Efter det lå Rachel og jeg og chillede i solen (arbejder på den tan;)

I dag står den så igen på matematik…..woop eller noget…. !:)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad skal der ske næste år?