Mandagens outfit #8

My life lately

IMG_5745 IMG_9041 IMG_5531 IMG_5414 IMG_5483 IMG_5517 foto-1 fotoHavde lige tid til at skrive et late night indlæg. Jeg er oppe sent hver eneste dag, er i søvnunderskud, men mærker det ikke fordi jeg er så lykkelig. Forsøger at suge det sidste af efterskole livet til mig, nu hvor der kun er 1 uge tilbage. Vi er så småt gået i gang med at med at skrive hilsner i blåbøgere og lave alt det crime man ikke har nået ellers. (i denne uge tæller det natterend *2, engang day and night, og pjækning fra rengøring og morgenmad…UPS;) Derudover har jeg afsluttet 10 klasse med den sidste prøve, som gik rigtig godt! Jeg har også bestået både klatre/sikringsbevis og kajak bevis, samt været på en 15 km. kajak tur, og i Odense for at klatre. Kommer til at savne sporten hernede så sindsygt meget!

I dag har jeg spist brunch med nogen af mine bedste veninder, set danseshow og sankt hans bål.

Kommer til at savne det helt vildt, men vil tænke positivt. Har jo minderne og vennerne!

Nå men peeps sov godt og vil lige slutte af med et citat som minder mig og efterskolelivet.

Fællesskabet fødes når jeg bliver til vi!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandagens outfit #8